Skip to content
Home » SSPN-i Plus Simpinan Pendidikan dan Perlindungan Takaful

SSPN-i Plus Simpinan Pendidikan dan Perlindungan Takaful

  • by

SSPN-i Plus Simpinan Pendidikan dan Perlindungan Takaful. Membolehkan anda menabung untuk anak anak anda seawal usia sehari.

 

Sudahkan anda menabung dalam SSPN-i Plus? Sebagai ibu bapa yang perihatin terhadap masa depan anak. sewajarnya SSPN-i Plus menjadi pilihan penabungan anda. Apatah lagi jika anda meneliti manfaat dan kelebehian yang ada melalui simpanan SSPN-i Plus ini, pasti anda tidak mahu ketinggalan menyertai 14.075 pendeposit lain yang menyimpan untuk anak mereka.

 

SSPN-i Plus berbeza daripada SSPN-i kerana ia bukan sahaja menawarkan simpanan pendidikan, malah perlindungan takaful sehingga RM1 juta. SSPN-i Plus adalah kesinambungan kepada tabung SSPN-i, yang diperkenalkan Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) sejak 12 tahun lalu sebagai kemudahan kepada ibu bapa di negara ini menabung untuk pembiayaan pendidikan anak-anak, selain megharapkan pembiyaan perbadanan itu.

 

Dengan kata lain SSPN-i Plus ini adalah satu tabungan untuk dividen masa depan dengan pelaburan yang sangat murah serta komprehensif umpama pepatah “Sedikit sedikit lama lama jadi bukit”

 

Daftar dengan Tabung Sspn-i Plus sekarang!

Tulisan oleh Mohd Zulkifli Zainuddin 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *